A direct mailing szolgáltatás vállalatunk fő profilja. Budapesti telephelyünkön az üzem közvetlen összeköttetésben áll az irodai egységekkel, tényleges rálátást biztosítva a termelésre és lehetővé téve a gyártás teljes körű felügyeletét.


MEGSZEMÉLYESÍTÉS (TELJES/RÉSZLEGES)

  • Csekkes - bankos számlakivonatok, csekkek, válaszkártyák teljes vagy részleges megszemélyesítését vállaljuk.
  • Az alkalmazott lézer technológia gyors és hatékony (leggyorsabb gépeink 440 A/4 lap/perc sebességgel működnek).
  • Kapacitásunk a nyomtatók számát tekintve is a legnagyobb Magyarországon.

KÜLDEMÉNYEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA, BORÍTÉKOLÁSA

  • Magában foglalja a küldemények összeállítását, borítékolását és postai hálózatba történő eljuttatását.
  • Borítékoló kapacitásunk jelenleg 8 működő rendszerrel országos szinten a legnagyobb.
  • A küldeményeket jellemzően a Posta OLK 1000 budaörsi telephelyén adjuk át, de igény szerint máshol is lehetséges a feladás.

VISSZAÉRKEZŐ KÜLDEMÉNYEK FELDOLGOZÁSA

Üzemünk OCE és Canonmárkájú leporelló és íves ipari lézernyomtatókkal felszerelt. Ezeken történik a dokumentumok megszemélyesítése, mindegyik gép alkalmas szimplex és duplex üzemmódra. A borítékolást KERNborítékoló rendszerekkel végezzük (KERN-2000 és KERN-2500). Kiegészítő gépeink: vágó, tömbvágó és hajtogató berendezések (KERN, BÖWE, Wohlenberg).

Saját gépszerviz – folyamatos termelés
Magyarországon elsőként és egyedüliként saját kezébe vettük lézernyomtatóink és KERN borítékoló rendszereink szervizelését – nem csak költséghatékonysági megfontolásból, hanem megfelelő megoldást keresve üzemünk méretéhez. Mindkét géppark karbantartását saját szakembereink végzik (6 fő) állandó, 24 órás rendelkezésre állással. Így hiba esetén a kiesőidő gyakorlatilag a javítás idejével egyenlő, ezen felül jobban tudunk gazdálkodni mind alkatrészekkel, mind fogyó- és kopóanyagokkal.