A Drescher Magyarországi Direct Mailing Kft. 1991 óta végzi ügyfelei részére különböző számlakivonatok, ügyféldokumentumok, reklámnyomtatványok és DM küldemények gyártását. Rendszerünk kialakításánál alapvető szempont volt a munkafolyamatok maximális nyomonkövethetősége mellett a lehető legnagyobb adat- és üzembiztonság megteremtése. Emellett folyamatosan törekszünk egy minél összetettebb szolgáltatás biztosítására, hiszen célunk ügyfeleink igényeinek minél átfogóbb kielégítése.

Vállalatunk fő tevékenysége az „üzleti mailing" teljes körű lebonyolítása. Megrendelőink első sorban bankok, biztosítók, közszolgáltatók és telekommunikációs cégek, szolgáltatásaink a nyomtatványok, alapanyagok gyártásától a megszemélyesítésen és borítékoláson át az expediálására és szállítására is kiterjednek. A mindennek alapjául szolgáló adatállományok feldolgozásához és ezen adatok megfelelő védelméhez jelentős saját informatikai háttér áll rendelkezésünkre. Külön erre a célra fejlesztett szoftverekkel dolgozunk, melyek folyamatosan, illetve igény szerint frissülnek. Ehhez kapcsolódóan lehetőség van az általunk nyomtatott ügyféldokumentumok archiválására is – személyre szabott felületen biztosított online hozzáféréssel –, továbbá szerepel szolgáltatási kínálatunkban az elektronikus számlaküldés, melyet a hatályos adó- és jogszabályoknak megfelelő szabvány szerint végzünk.

Saját fejlesztésű környezet- és minőségirányítási, valamint információbiztonsági irányítási rendszerünkön keresztül vállalatunkban folyamatos a gyártásfelügyelet és -ellenőrzés. Kiemelt ügyfeleinkkel minden esetben külön ügyfélkapcsolati menedzser foglalkozik, tájékoztatást adva a feldolgozások aktuális állapotáról.